Onderdeel van Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven

Maatje gezocht

Hulpvrager

Professionele verwijzer

Zoek je zelf hulp of zoek je hulp voor iemand anders?

Wellicht is één van onze Maatjes dan een oplossing!

Als je zelf een Maatje zoekt, kan je in veel gevallen direct bij Maatje040 terecht. Er zijn echter ook situaties waarbij wij doorverwijzen naar een andere organisatie, zoals WIJeindhoven, voor een indicatie. Wil je weten of je voor een Maatje in aanmerking komt en hoe dat in z’n werk gaat, neem dan contact met ons op, dan helpen wij je graag verder. Via onderstaand formulier kan je een Maatje aanvragen.

Voor verwijzers

Aanvraagformulieren
Is er een AdministratieMaatje of BoodschappenMaatje (reguliere supermarkt of Voedselbankwinkel) nodig? Vul dan (samen met de inwoner) onderstaande aanvraagformulier in:

Routekaart
Maatje040 biedt Maatjesprojecten waarbij een vrijwilliger gekoppeld wordt aan een inwoner met een hulpvraag. Maatje040 maakt dat mensen zelfredzaam zijn. 75% van de hulpvragers kan dankzij een Maatje zelfstandig (blijven) wonen. Duurdere zorg kan worden uitgesteld en er wordt voorkomen dat mantelzorg overbelast raakt. Waarvoor je bij wie terecht kan, vind je in onze routekaart:

Behoefte aan een Maatje?

Laat hieronder je gegevens achter en een coördinator neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Op dit moment is er helaas een aanvraagstop voor een BoodschappenMaatje (supermarkt en Voedselbankwinkel).
Tot nader bericht worden er zowel telefonisch als via het gangbare aanvraagformulier geen aanvragen in behandeling worden genomen.