Onderdeel van Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven

Wil jij Maatje worden?

Maatje bij Maatje040

Wil en kun jij als Maatje een ander helpen? Het is intensief vrijwilligerswerk, maar daar staat veel tegenover, dankzij jou. Zo kan 80% van de inwoners met een BoodschappenMaatje langer thuis blijven wonen. Bij ruim 70% van de andere Maatjesprojecten wordt de mantelzorg ontlast. En 33% van de inwoners met een BegeleidingsMaatje heeft minder professionele hulp nodig. Dankbaar werk dus: een Maatje maakt het verschil!

Wij zijn altijd op zoek naar Maatjes. Hieronder vind je een aantal specifieke hulpvragen van inwoners. Staat jouw Maatjesvoorkeur er niet bij? Ook dan horen we graag van jou; alle Maatjes zijn welkom en er is altijd meer vraag dan aanbod. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of kom langs op kantoor.

Vrijwilligerswerk

Maatje040 zorgt ervoor dat je goed begeleid wordt. Je kunt altijd met vragen of in lastige situaties terugvallen op de professionele coördinator. Verder mag je rekenen op relevante trainingen, (reis)kostenvergoeding en een WA- en ongevallenverzekering. Ook organiseren we jaarlijks leuke uitjes en (thema-)bijeenkomsten voor onze Maatjes.

Bekijk hier ons vrijwilligersbeleid.

Interesse, meer weten? We denken graag mee over welke Maatjesrol het beste bij jou past. Neem contact met ons op of kom binnenlopen.

Interesse om Maatje te worden?

Laat hieronder je gegevens achter en een coördinator neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

"*" Verplichte velden

Naam*